Wie zijn we?

Slimsalads is gespecialiseerd in verrassende fruitsappen, soepen en salades. Slimsalads gebruikt verse en gezonde producten in bijzondere combinaties. Jij kunt zelf ook eindeloos combineren en je eigen salade samenstellen. Hierbij kies je natuurlijk alleen de ingrediënten die jij lekker vindt!

Onze naam zegt het eigenlijk al, het gaat om het maken van slimme keuzes! Keuzes, die goed voor je zijn! We hebben je hierbij al een klein beetje geholpen door de juiste ingrediënten te selecteren. Belangrijk is dat deze vers en echt zijn. Goede, pure ingrediënten, vol van smaak! De kwaliteit telt!

Alles wat je bij Slimsalads ziet, proeft, ruikt en hoort, draagt bij aan een stukje positieve energie in je drukke leven!

Onze filosofie

Wat willen wij bereiken met deze slimme keuzes? Wij willen jou helpen je levensstijl te verbeteren. Gezond leven is meer bewegen, maar ook gezonder eten. Natuurlijk heb je het al druk genoeg met carrière maken, je studie, sporten, sociaal leven... Hierdoor blijft er weinig tijd over om zelf een gezonde maaltijd te maken. Daarom doet Slimsalads dat voor je. Het grote voordeel is dat je zelf kan bepalen wat je er in wil. Dus net als thuis, eet je alleen de producten die jij lekker vindt! Uiteindelijk wil Slimsalads zich door heel Nederland gaan vestigen, zodat iedereen de beschikking heeft over een gezonde, snelle maaltijd!

Het ontstaan van het idee

Wij van Slimsalads zagen weinig afwisseling in gezond, snel eten in Nederland. Het enige gezonde wat hier aangeboden werd, waren broodjes, broodjes en broodjes. Wij zijn zelf grote liefhebbers van verse en gezonde producten. Niet alleen omdat het lekker is, maar ook omdat we merken dat het je vitaliteit bevordert. Vanuit deze passie ontstond dan ook het idee voor een winkel waar je snel verse sappen, salades en soepen kunt krijgen. Deze recepten zijn op zo’n manier ontwikkeld dat ze dagvers gemaakt kunnen worden. De allerbeste experts hebben ons hierbij geholpen. Na meer dan een jaar voorbereiden hebben we in 2010 vol trots de eerste winkel geopend in ′s-Hertogenbosch.